marți, 1 martie 2016

Un gospodar cu viziune pentru Suraia



Ionita Ivan în vârstă de 58 de ani, candidează la Suraia. Acesta este un gospodar renumit in comuna, deține o fermă de animale și un teren agricol.
”M-am hotărât să mă implic în viața politică mai intens pentru că este necesar. Ne privește pe toți, cei din Suraia, în ce condiții vrem să trăim. Ideea principală este să realizez ceva în comună. Situația în care ne aflăm acum e una foarte dramatică”, a afirmat acesta.
”În Suraia tineretul nu are nici condiții, nici perspectivă de viitor. Vreau să ofer posibilități celor plecați în străinătate care vin acasă deoarece pe raza comunei nu se poate face nimic. Vrem să oferim suraienilor o creștere din toate punctele de vedere. Tinerii sunt suparati ca au avut oportunitatea de a accesa fonduri europene prin GAL “Siretul Verde” oportunitate despre care primaria sau autoritatiile locale nu i-au instiintat!
” Am ales să candidez la Primăria Suraia deoarece consider că, este nevoie sa acordam tineretului  șansa să-si puna în valoare experienta pe care au acumulat-o in strainatate pentru a ajuta la ridicarea comunei. Doresc sa fac totul pentru Suraia in asa fel incat sa-mi atrag proprii copii acasa si in acelasi timp pe toti prietenii lor! Numai impreuna cu ei vom reusi.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu