sâmbătă, 12 martie 2016

Profesorul Auras Gugoase candideaza la Primaria Slobozia Bradului.

Candidatul nostru la functia de primar al comunei Slobozia Bradului, este domnul  profesor Paul Auras Gugoase. Ne bucuram foarte mult sa il avem in randurile noastre ,dumnealui este un tanar profesor de limba rromani si credem ca sintagma candidatul potrivit la locul potrivit i se potriveste cel mai bine ,avand in vedere specificul localitatii Slobozia Bradului. Il asiguram atat pe dumnealui cat si pe locuitorii comunei ca Miscarea Populara va fi alaturi de el atat in campania electorala cat mai ales dupa aceasta. Ii uram mult succes, bun venit in echipa presedintelui Traian Basescu si suntem siguri ca va aduce un suflu nou in comunitatea dumnealui,a declarant presedintele Miscarii Populare Vrancea,Avocatul Bogdan Nechita.
Auras in varsta de 34 de ani este casatorit si are o fetita iar peste 4 luni va deveni din nou tata,este absolvent al universitatii din Bucuresti in anul 2008 cu specializarea institutor limba rromani ,profesor titular la scoala primara Cornetu. Am decis astazi sa anunt public candidatura mea la functia de primar al comunei Slobozia Bradului din partea Miscarii Populare, dorinta mea de a face ceva pentru comuna mea este puternica,comuna are nevoie de schimbare. Pentru a realiza acest lucru consider ca trebuie sa pleci la acest drum cu urmatoarele principiii:
 1.In primul rand, politica trebuie oprita la usa primariei, iar primarul si intreaga administratie , trebuie sa rezolve cu amabilitate si profesionalism orice solicitare venita din partea locuitorilor comunei.
2. De asemenea cred ca in aparatul propriu al primarului trebuie sa existe oameni pregatiti pentru intocmirea de programe si proiecte in vederea accesarii fondurilor europene necesare atat realizarii de investitii cat si scolarizarii etnicilor rromi in vederea calificarii si reconversiei profesionale.
3-Agenda primarului trebuie facuta in functie de cetatean ,primarul trebuie sa fie in slujba cetateanului si nu invers.
4-Implementarea programelor existente pentru integrarea rromilor si incluziunea sociala a acestora avand in vedere sumele mari alocate de Comisia Europeana si a procedurilor destul de simplificata pentru accesare.

Pentru ca timpul nostru a venit, iar implicarea tinerilor este posibila si necesara, ma simt in masura si va asigur ca am toata puterea si motivatia sa – mi asum responsabilitatea unei asemenea functii si a schimbarii necesare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu